Nestematele Maicii Domnului. Înțelepciune zilnică despre Sfânta Fecioară Maria

pr. Donald H. Calloway

30,00 lei

Cristos ne-a invitat în familia Sa, și astfel nu doar Îl numim pe Tatăl Lui „Tatăl nostru”, ci și ajungem să o cunoaștem pe Preacurata Lui Mamă drept mama noastră spirituală. Ce introducere mai bună la un subiect atât de însuflețitor decât această colecție cuprinzătoare și adusă la zi de…

Informații suplimentare

Autor(i)

pr. Donald H. Calloway

Traducător(i)

Andrei Goția

Anul apariției

2022

Format

13,5×16

Nr. pagini

242

Interior color

da

ISBN

978-973-674-205-7

Descriere

Cristos ne-a invitat în familia Sa, și astfel nu doar Îl numim pe Tatăl Lui „Tatăl nostru”, ci și ajungem să o cunoaștem pe Preacurata Lui Mamă drept mama noastră spirituală. Ce introducere mai bună la un subiect atât de însuflețitor decât această colecție cuprinzătoare și adusă la zi de nenumărate nestemate spirituale de la Papi și Sfinți, de la Fericiți și Venerabili slujitori ai lui Dumnezeu! Aceasta este o resursă mariană neprețuită și o carte plină de binecuvântări!
— Scott Hahn, Ph.D. Fondator și Președinte al St. Paul Center for Biblical Theology Steubenville, Ohio

Fecioara Maria a jucat întotdeauna un rol vital în a-i aduce pe oameni mai aproape de Isus și de Biserica Lui. Această cărticică de nestemate mariane ne va ajuta cu siguranță să creștem și mai mult în iubire față de Isus, Maria și Biserică. Să petreci un an cu Sfânta Fecioară, meditând la profundele reflecții mariane ale Sfinților și Papilor este un dar minunat pentru Biserică. Prețuiți această carte și faceți-o parte din rugăciunea Dumneavoastră zilnică cu Maria!
— Preasfințitul Gilbert E. Chávez Episcop auxiliar emerit de San Diego, California

În Maria, Isus ne-a dăruit acces direct la Sine. Într-adevăr, să fim îmbrățișați de brațele duioase ale Preacuratei Sale Mame este unul dintre cele mai mari daruri pe care Isus ni le-a dat de pe Cruce. Nestematele Maicii Domnului este o carte care oferă atât reflecții zilnice asupra iubirii neînchipuite între Domnul nostru și Doamna noastră, cât și gânduri despre marea iubire pe care Isus și Maria o au față de noi – și pe care noi, la rândul nostru, trebuie să o avem pentru ei!
— Sr. Viola Ramirez, E.S.E.H. Maică Generală – Slujitorii eudiști Tijuana, Mexico

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nestematele Maicii Domnului. Înțelepciune zilnică despre Sfânta Fecioară Maria

30,00 lei