Maria: 20 de răspunsuri

Tim Staples

20,00 lei

Recunoscând faptul că Maria a fost chemată la cea mai înaltă misiune dintre toate persoanele umane din istorie și revelată a fi exemplul adevăratului discipol – „Fie mie după cuvântul Tău” -, Biserica nu poate decât să se facă ecoul cuvintelor divin inspirate, consemnate de Sfântul Luca de pe buzele…

Informații suplimentare

Autor(i)

Tim Staples

Traducător(i)

Radu și Oana Capan

Anul apariției

2023

Nr. pagini

94

Format

13×20

ISBN

978-973-674-212-5

Categorie:

Descriere

Recunoscând faptul că Maria a fost chemată la cea mai înaltă misiune dintre toate persoanele umane din istorie și revelată a fi exemplul adevăratului discipol – „Fie mie după cuvântul Tău” -, Biserica nu poate decât să se facă ecoul cuvintelor divin inspirate, consemnate de Sfântul Luca de pe buzele Preasfintei Fecioare Maria însăși: „Sufletul meu Îl preamărește pe Domnul și spiritul meu tresaltă de bucurie în Dumnezeu, Mântuitorul meu, căci a privit la umilința slujitoarei Sale. Iată, de acum toate popoarele mă vor numi fericită, căci mi-a făcut lucruri mari Cel Atotputernic și numele Lui e sfânt!” (Luca 1,46-49).

Tim Staples provine dintr-un mediu fundamentalist. În timpul ultimului său an în Corpul Pușcașilor Marini al Statelor Unite, a întâlnit un pușcaș marin bine informat care l-a provocat să studieze catolicismul din surse catolice și istorice. Tim era hotărât să demonstreze erorile catolicismului. După ce a terminat serviciul militar, s-a înscris la Colegiul Biblic Jimmy Swaggart și a devenit pastor de tineret într-o comunitate a Adunărilor lui Dumnezeu. Dar în încercarea lui de a combate învățăturile catolice, studiul l-a condus spre ultimul loc în care credea că va ajunge vreodată: Biserica Catolică. Tim a ținut prelegeri în SUA și în străinătate și a ajutat nenumărate persoane să își găsească drumul spre casa lor, Biserica. Cunoștințele sale vaste despre Scriptură îl fac foarte bun în capacitatea sa de a-i ajuta pe alții să vadă dovezile biblice puternice pentru doctrinele catolice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Maria: 20 de răspunsuri

20,00 lei