Jocul iubirii. Zece pași spre fericirea în cuplu

Robert Cheaib

30,00 lei

Iubirea adevărată este inseparabilă de umor. Sunt multe cupluri care nu reușesc să reziste loviturilor dure ale vieâii pentru că nu știu să-și trăiască viața ca un joc. În schimb, cel care este lucid și realist știe să recunoască puterea ludicului în propria sa viață și în cea a persoanei […]

Informații suplimentare

Autor(i)

Robert Cheaib

Traducător(i)

Cristian Langa

Anul apariției

2022

Format

14×21

Nr. pagini

232

ISBN

978-973-674-200-2

Descriere

Iubirea adevărată este inseparabilă de umor. Sunt multe cupluri care nu reușesc să reziste loviturilor dure ale vieâii pentru că nu știu să-și trăiască viața ca un joc. În schimb, cel care este lucid și realist știe să recunoască puterea ludicului în propria sa viață și în cea a persoanei iubite. Ca orice joc, iubirea are reguli și trucuri proprii. Zece dintre acestea ne sunt prezentate în această carte, împletind psihologie, umor, spiritualitate și experiență.

Robert Cheaib este profesor de teologie la mai multe universități din Roma, precum și la Facultatea de Teologie din cadrul Universității Catolice din Lyon. Laic căsătorit și tată a patru copii, are convingerea că misiunea sa nu este doar în cadrul avademic, ci trebuie să se extindă spre oamenii obișnuiți, cu bucuriile și greutățile lor. Pentru aceasta, conferențiază în diferite locuri și publică lucrări cu caracter divulgativ pe tematici referitoare la viața spirituală, la relațiile din familie, la rugăciune, la provocările ateismului și ale indiferenței religioase.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jocul iubirii. Zece pași spre fericirea în cuplu

30,00 lei