Isus către inima călugăriței

pr. Dolindo Ruotolo

30,00 lei

Mesajule lui Isus către inima călugăriței, reunite în această carte, au fost luate de pe anumite iconițe și din scrisori pe care Părintele Dolindo le-a trimis, în momente diferite, unor călugărițe pe care le îndruma sau care i se adresau pentru a primi lumină și sfaturi precise, în anumite situații din viața […]

Informații suplimentare

Autor(i)

pr. Dolindo Ruotolo

Traducător(i)

Laszlo Alexandru

Format

12×17

Anul apariției

2023

Nr. pagini

196

Interior color

da

ISBN

978-973-674-219-4

Categorie:

Descriere

Mesajule lui Isus către inima călugărițeireunite în această carte, au fost luate de pe anumite iconițe și din scrisori pe care Părintele Dolindo le-a trimis, în momente diferite, unor călugărițe pe care le îndruma sau care i se adresau pentru a primi lumină și sfaturi precise, în anumite situații din viața lor.

Au trecut deja mulți ani, dar spiritualitatea solidă și capacitatea de introspecție a Părintelui Dolindo, care știa să citească în suflete, ajutat nu numai de lumina lui Dumnezeu, ci și de ascuțimea unică a inteligenței sale, fac să fie cât se poate de actuale aceste scrieri, iar fiecare cititor – nu doar călugărițele cărora li se adresează – va găsi în ele ceva care îi pătrunde în suflet și-l îndeamnă să fie mai bun.

Iată o mărturie a Sr. Maria Pia Miasi – Mănăstirea de Clarise „San Nicolò” Osimo (Ancona): „În august 1970 am primit, printr-un preot, o scrisoare foarte lungă de la Părintele Dolindo în care, fără să mă cunoască în vreun fel, mi-a citit sufletul și a descris punct cu punct tot ceea ce trăiam pe plan spiritual, precum și lucruri referitoare la Comunitatea în care mă găseam. Am primit un ajutor imens de la Părintele Dolindo, atât prin intermediul acestei scrieri, cât și prin rugăciunile lui.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Isus către inima călugăriței

30,00 lei