Cerul este foarte aproape. 15 chei pentru înțelegerea cărții Apocalipsei

pr. Alain Quilici

30,00 lei

Apocalipsa este o carte fascinantă. Puterea sa simbolică atrage, dar fără câteva chei de lectură ea rămâne inaccesibilă. Cum ar trebui să înțelegem ce sunt îngerii, cărțile, animalele fantastice sau orașele citate? Părintele Alin Quilici a ales să ne vorbească despre Apocalipsă ca despre o carte cu imagini, pentru ca […]

Informații suplimentare

Autor(i)

pr. Alain Quilici

Traducător(i)

Ana-Maria Răducan

Anul apariției

2023

Nr. pagini

180

Format

14×21,5

ISBN

978-973-674-223-1

Descriere

Apocalipsa este o carte fascinantă. Puterea sa simbolică atrage, dar fără câteva chei de lectură ea rămâne inaccesibilă. Cum ar trebui să înțelegem ce sunt îngerii, cărțile, animalele fantastice sau orașele citate?

Părintele Alin Quilici a ales să ne vorbească despre Apocalipsă ca despre o carte cu imagini, pentru ca să le înțelegem sensul și pentru a putea reține simbolurile esențiale ale acestui text atât de bogat.

Cititorii vor putea astfel gusta forța vizionară a cărții Apocalipsei, care dezvăluie atât sensul istoriei lumii, cât și al propriei vieți.

Alin Quilici este preot în cadrul Ordinului Dominican și și-a consacrat întreaga viață predicării Evangheliei prin intermediul emisiunilor de radio și televiziune, în calitate de realizator și ca autor a numeroase cărți de teologie și spiritualitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerul este foarte aproape. 15 chei pentru înțelegerea cărții Apocalipsei

30,00 lei