Căsătorie și sexualitate – 20 de răspunsuri

Todd Aglialoro

20,00 lei

Ce înseamnă căsătoria creștină? Cum pot să știu dacă am găsit persoana potrivită cu care să mă căsătoresc? Este adevărat că persoanele divorțate sunt excluse din Biserică? De ce pare că Biserica este prea interesată de păcatele sexuale ale oamenilor? Fie că ești căsătorit, te pregătești pentru căsătorie sau doar […]

Informații suplimentare

Autor(i)

Todd Aglialoro

Traducător(i)

Teodora Capan

Anul apariției

2022

Format

13×20

Nr. pagini

92

ISBN

978-973-674-202-6

Categorie:

Descriere

Ce înseamnă căsătoria creștină? Cum pot să știu dacă am găsit persoana potrivită cu care să mă căsătoresc? Este adevărat că persoanele divorțate sunt excluse din Biserică? De ce pare că Biserica este prea interesată de păcatele sexuale ale oamenilor?

Fie că ești căsătorit, te pregătești pentru căsătorie sau doar te preocupă viitorul societății în care trăiești, vei dori cu siguranță să afli mai multe despre instituția umană fundamentală care-i unește pe oameni și determină prosperitatea unei culturi.

Lucrarea „Căsătorie și sexualitate” oferă o introducere solidă despre ce este căsătoria, de ce este importantă și cum să o faci să funcționeze. De asemenea, oferă îndrumare sigură prin câmpul minat de astăzi al păcatului sexual și al confuziei, arătând calea lui Dumnezeu către fericirea conjugală și către sfințenie.

Todd Aglialoro este director de publicații la Catholic Answers Press. În anul 1998 obține o diplomă de master la Institutul Teologic Internațional pentru Studii despre Căsătorie și Familie. El și soția sa, Trisha, locuiesc cu copiii lor în zona San Diego, California.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Căsătorie și sexualitate - 20 de răspunsuri

20,00 lei