Când te rogi. Încredere, abandonare și transformarea sufletului tău

Edward Sri

39,00 lei

Sper că înțelepciunea sfinților cuprinsă în aceste 30 de reflecții vă va inspira să vă rugați mai mult din interior și să cooperați mai mult cu Dumnezeu în rugăciune, cedând tot mai mult din viața voastră Lui și planului Lui pentru fiecare dintre voi. Vă doresc să aveți încredere că iubirea Lui vă va transforma și vă va călăuzi la fiecare pas în pelerinajul vostru de rugăciune de-a lungul întregii vieți. – Edward Sri

Informații suplimentare

Autor(i)

Edward Sri

Traducător(i)

Cristina Rădulescu, Narcisa Lontoș

Anul apariției

2024

Nr. pagini

252

Format

14×21,5

ISBN

978-973-674-225-5

Descriere

Când îi auzi pe unii credincioși vorbind despre viața lor de rugăciune te simți puțin vinovat? Știi că rugăciunea este importantă, dar ea tot rămâne o provocare pentru tine. Poate că îți este greu să-ți faci timp să te rogi, sau te întrebi ce să spui când te rogi. Te lupți să fii consecvent în rugăciune. Și, în cele din urmă, te îngrijorezi că ceea ce faci „nu funcționează”, pentru că nu vezi nicio schimbare în viața ta.

Nu ești singurul. Să simți toate acestea nu te face un catolic rău. Mulți (dacă nu majoritatea) catolicilor simt exact la fel, inclusiv sfinții! Suntem binecuvântați să avem exemple de credință oferite de sfinți și putem descoperi cum să ne rugăm așa cum au făcut-o ei: cu consecvență, cu pace și cu o pasiune care a dus la o transformare profundă a sufletelor lor. Această carte pe care o ții în mâini te va ajuta să începi călătoria rugăciunii, să-ți reînsuflețești viața de rugăciune sau să-ți îmbogățești relația cu Dumnezeu.

Sper că înțelepciunea sfinților cuprinsă în aceste 30 de reflecții vă va inspira să vă rugați mai mult din interior și să cooperați mai mult cu Dumnezeu în rugăciune, cedând tot mai mult din viața voastră Lui și planului Lui pentru fiecare dintre voi.

Vă doresc să aveți încredere că iubirea Lui vă va transforma și vă va călăuzi la fiecare pas în pelerinajul vostru de rugăciune de-a lungul întregii vieți.

Edward Sri

* * *

Dr. Edward Sri este teolog și scriitor catolic american. A obținut titlul de doctor în teologie la Universitatea Pontificală Sf. Toma de Aquino din Roma și este profesor adjunct la Institutul Augustin. Conferențiază anual în fața a zeci de mii de oameni din întreaga lume, incluzând preoți, cateheți și laici. A scris mai multe cărți best-seller: No Greater Love: A Biblical Walk Through Christ’s Passion; Walking with Mary; Who Am I to Judge? Responding to Relativism with Logic and Love.

El este de asemenea prezentatorul mai multor programe video de formare în credință, incluzând A Biblical Walk Through the Mass, Maria: O călătorie biblică cu Preasfânta Fecioară, Urmează-mă: Să Îl întâlnim pe Isus în Evanghelia după Ioan, și este gazda programului video Symbolon: Credința catolică explicată. Programele indicate în limba română sunt traduse, mai multe informații putând fi găsite pe site-ul programe.cateheza.ro.

În limba română, de același autor, a apărut la Editura Viața Creștină, în anul 2020, lucrarea Iubirea dezvăluită. Credința catolică explicată, iar o altă carte despre Fecioara Maria, Rethinking Mary in the New Testament, este în curs de apariție.

Dr. Sri este lider fondator al FOCUS (Fellowship of Catholic University Students – Societatea Studenților Universitari Catolici), unde în prezent este vice-președinte senior. Conduce în fiecare an pelerinaje la Roma și în Țara Sfântă și este gazda podcast-ului săptămânal All Things Catholic. Trăiește împreună cu soția sa, Elizabeth, și cei opt copii ai lor în Littleton, Colorado.

Recenzii

  1. Rodica Scarlatti (proprietar verificat)

    O carte minunată atât pentru „pelerin” cât și pentru „turist”. Cu o logică desăvârșită, autorul înscrie pe coperta universalitatea actului de rugăciune: încredere, abandonare și transformare a sufletului. Interiorul este și mai riguros structurat; cele opt capitole par să cuprindă soluțiile la căutările pelerinului. Aceasta logică a rugăciunii, exemplificată prin sfinții și pasajele alese este o cale de lumină profundă spre meditație și reflecție. Poate cel mai mult m-a impresionat curajul și onestitatea autorului de a merge în profunzimea căutărilor, „în valea roditoare a smereniei”, acolo unde ești tu însuți, așa cum ești.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Când te rogi. Încredere, abandonare și transformarea sufletului tău

39,00 lei