A regăsi bucuria de a te ruga

pr. Jacques Philippe

8,00 lei

Rugăciunea transformă viața noastră creștină, aducându-ne bucurie, lumină și putere. Însă constatăm adesea că, în ciuda bunăvoinței noastre, ne este greu să ne rugăm și, mai ales, să rămânem fideli rugăciunii. Părintele Jacques Philippe, foarte cunoscut autor spiritual, ne propune aici să ne lăsăm conduși pe calea redescoperirii bucuriei în […]

Informații suplimentare

Autor(i)

pr. Jacques Philippe

Traducător(i)

pr. Daniel Avram

Anul apariției

2018

Format

12×19

Nr. pagini

68

ISBN

978-973-674-146-3

Categorie:

Descriere

Rugăciunea transformă viața noastră creștină, aducându-ne bucurie, lumină și putere. Însă constatăm adesea că, în ciuda bunăvoinței noastre, ne este greu să ne rugăm și, mai ales, să rămânem fideli rugăciunii. Părintele Jacques Philippe, foarte cunoscut autor spiritual, ne propune aici să ne lăsăm conduși pe calea redescoperirii bucuriei în rugăciune pentru a revigora viața noastră spirituală.

Cu aceste cuvinte este prezentat volumul „A regăsi bucuria de a te ruga”, apărut la Editura Viața Creștină din Cluj-Napoca în noua colecție „9 zile pentru…” Cartea a fost tradusă de pr. Daniel Avram, directorul editurii. Are 68 de pagini, format 12×19, și poate fi comandată la prețul de 8 lei de pe situl www.viata-crestina.ro. Ce propune ea? Înțelegem citind explicația seriei: Colecția „9 zile pentru…” propune un parcurs de reculegere spirituală ce poate fi făcută acasă sau în vacanță, în autobuz sau în tren… pentru oameni care nu au prea mult timp, dar care se hotărăsc să dedice acestui tip de exercițiu zece minute în fiecare zi.

9 zile de meditații inspiratoare pe o temă precisă, pentru a înainta pe calea vieții spirituale. În același timp o școală de rugăciune și un instrument pentru transformarea de sine. În fiecare zi sunt propuse două momente de meditație, dintre care unul poate fi împlinit dimineața, iar al doilea într-un alt moment potrivit al zilei. Parcursul cuprinde exerciții de reculegere, Cuvântul lui Dumnezeu, o meditație a unui sfânt sau a unui mare autor spiritual, o hotărâre de luat… toate pentru a ne ajuta să intrăm într-o experiență spirituală autentică.

Părintele Jacques Philippe face parte din Comunitatea Fericirilor încă din anul 1976. În cadrul acesteia a îndeplinit diferite responsabilități. Hirotonit preot în anul 1985, se dedică mai cu seamă predicărilor de reculegeri spirituale în Franța și în străinătate. Este autorul unor lucrări de spiritualitate creștină, dintre care unele, de mare succes, au fost traduse în peste douăzeci de limbi. Amintim că la aceeași editură și de același autor au mai apărut „Dacă ai fi cunoscut darul lui Dumnezeu”, „Caută pacea și o urmează”, ” Calea încrederii și a iubirii” și „La școala Spiritului Sfânt”.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A regăsi bucuria de a te ruga

8,00 lei