Jocul iubirii. Zece pași spre fericirea în cuplu

Recenzii

Jocul iubirii. Zece pași spre fericirea în cuplu de Robert Cheaib este o carte tradusă de Pr. Cristian Langa și apare la Editura Viața Creștină în format 14×21 cm, are 232 pagini și costă 25,00 lei. O carte pentru cei care se pregătesc la căsătorie, pentru cei care se simt nepregătiți, dar căsătoriți, pentru cei care-i pregătesc pe alții la căsătorie. Se poate achiziționa de pe site-ul: www.viața-crestina.ro.

Citim pe coperta cărții: Iubirea adevărată este inseparabilă de umor. Sunt multe cupluri care nu reușesc să reziste loviturilor dure ale vieâii pentru că nu știu să-și trăiască viața ca un joc. În schimb, cel care este lucid și realist știe să recunoască puterea ludicului în propria sa viață și în cea a persoanei iubite. Ca orice joc, iubirea are reguli și trucuri proprii. Zece dintre acestea ne sunt prezentate în această carte, împletind psihologie, umor, spiritualitate și experiență.

Robert Cheaib este profesor de teologie la mai multe universități din Roma, precum și la Facultatea de Teologie din cadrul Universității Catolice din Lyon. Laic căsătorit și tată a patru copii, are convingerea că misiunea sa nu este doar în cadrul avademic, ci trebuie să se extindă spre oamenii obișnuiți, cu bucuriile și greutățile lor. Pentru aceasta, conferențiază în diferite locuri și publică lucrări cu caracter divulgativ pe tematici referitoare la viața spirituală, la relațiile din familie, la rugăciune, la provocările ateismului și ale indiferenței religioase.